28 Haziran 2012 Perşembe

Tarkan modası ve giyim tarzı


“ Kıl oldum abi “ albümü ile başlayan sanat hayatını, hızlı bir şekilde yükselerek geçiren Tarkan, sadece Türkiye ‘de değil, tüm dünyada tanınan bir sanatçı olmuştur. Her albümü satış rekoru kıran Tarkan, mütevazi kimliği ile, taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanmıştır.
Konserlerinde havalı deri kıyafetleri tercih etse de, günlük yaşamında, daha sade giyinmektedir. Tarkan ‘ın, günlük yaşamında giydiği kıyafetleri, sıradan bir vatandaş giymiş olsa çok dikkat çekmeyecektir. Fakat her yaptığı olay olan Tarkan ‘ın, giydiği kıyafetlerde doğal olarak moda olmaktadır.

Tarkan ‘ı takip eden etmeyen birçok kişi, onun yurt dışından pahalı markalardan alışveriş yaptığını düşünürler. Bunu düşündüren ise, Tarkan ‘ın giydiği her şeyi kendine yakıştırmasıdır. Fakat aslında durum hiçte öyle değildir. Tarkan, alışveriş için Beyoğlu ‘nu tercih eder. Tişört, kot pantolon, spor ayakkabı, Tarkan ‘ın vazgeçemediği kıyafetlerdir. Genelde vücut hatlarını ortaya çıkaran, dar kesimli kıyafetleri tercih eder. Buda vücuduna ne derece güvendiğini ortaya çıkarıyor. Ayrıca kıyafetlerinde, canlı ve parlak renkleri tercih ederek, neşeli, kıpır kıpır biri olduğunu da gösteriyor.

















0 yorum:

Yorum Gönder